Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rövidek

Mikulás-futás a legkisebbeknek

A megyeszékhelyi Gáll Lajos Futókör, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság sok támogató segítségével december 7-án, szombaton huszonkilencedik alkalommal rendezi meg a már hagyományossá vált Mikulás-futóversenyt, amely a város és a környező települések kisgyerekeinek szól.

A verseny helyszíne Szentgyörgy központja, azaz a Szabadság tér. A megmérettetésen részt vevő minden lurkó édességcsomagot kap, a szervezők pedig díjazzák a korosztályok első három helyezettjét, de a megszokott tombolahúzás sem marad el. A nevezési díj 5 lej, amely tartalmaz egy tombolajegyet is, de 2 lejért további sorsjegyek is vásárolhatók. A verseny tervezett programja: 8.30 órától nevezés a főtéren felállított titkárságon, 10 órától pedig rajtol a korosztályonkénti viadal. A korcsoportok: 0–3 évesek, óvodások, 0–I–II. osztályosok, III–IV. osztályosok – külön fiúk és lányok. A versenytávokat a gyerekek korának megfelelően jelölik ki. A tavalyi megmérettetésen közel 200 gyerek állt rajthoz, s a mindenkori tombolahúzáson több mint 300 ajándék talált gazdára.

Hirdetés
Hirdetés

Újabb egy pont

Zsinórban második hazai mérkőzésen játszott döntetlent az FK Csíkszereda a labdarúgó II. ligában, szombaton a csíkiak 0–1-ről fordítva értek el 1–1-et a Gloria Buzău ellen. Ez volt az FK Csíkszereda hetedik döntetlenje a másodosztályban, ebből négy 1–1-el végződött. Idén még egy forduló van hátra a másodosztályban, december 7-én az FK Csíkszereda a Bukaresti Metaloglubus otthonában rendezett mérkőzéssel zárja az évet. Labdarúgó II. liga, 20. forduló: FK Csíkszereda–Gloria Buzău 1–1 (0–1), gólszerzők: Hodgyai László (55.), illetve Valentin Munteanu (13.). További eredmények: CS Mioveni – Temesvári Poli 0–1, Sportul Snagov – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2–5, Temesvári Ripensia – FC Argeș 1–2, Konstancai Farul – FC Rapid 3–1, Kolozsvári U – Resicabányai Muncitoresc 1–1, Pandurii Târgu Jiu – Turris-Oltul Turnu Măgurele 0–1, Dunărea Călărași – Aradi UTA 1–0. A Petrolul Ploiești – Bukaresti Metaloglobus mérkőzést ma este 18 órától játsszák.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük