Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tisztes helytállás

Tisztes helytállás Sport

Jó időt ért el, megtette, ami tőle telt, csakhogy ez egy egészen más kávéház – derül ki Szabó Norbert hongkongi szereplése után. A Sepsi–SIC pályakerékpárosa 10:14 másodperces időt futott, amivel simán meg lehet nyerni a román bajnokságot, sőt, ám ez itt a Világkupa.

 Ezzel az idővel győzni lehet az országos bajnokságon, nyerni lehet egy CL-2es versenyen, sőt még egy CL1-esen is „sok mindenre elég”, itt viszont nem lehet bejutni az első 16 közé. 

– Ez itt a Világkupa, a világ legjobb pályakerékpárosaival, akik mostanra hangoltak csúcsformára. Az igazán nagymenők egy része szinte nem versenyzik év közben, aztán borít egy nagyot a világkupán, s azokkal a pontokkal megint el van egy évig. Nem vagyok csalódott, úgy érzem, hogy jövő héten meg lesz a 10:00, azzal már be kellene jutni a tizenhatoddöntőbe, ott meg akármi is előfordulhat – mondta el megkeresésünkre Norbert.    

Hirdetés
Hirdetés

A világkupán hat verseny van, s abból legtöbb hármat vesznek figyelembe. Norbert Hongkongból Új-Zélandba megy tovább.

Szabó Norbert támogatói: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kovászna Megye Tanácsa, Tega Rt., Bertis, Conico, In-Nova, Depo, High Energy, Román Kerékpáros-szövetség.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük