Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajt a kézilabdaidényben

Rajt a kézilabdaidényben Sport

Sepsiszentgyörgy adott otthont a férfi kézilabda másodosztály osztályozójának, amely végén eldőlt, mely két csapat jut fel az első osztályba. Ugyancsak a megyeszékhelyen rendezték meg a Román-kupa négyes döntőjét, amely a Bukaresti Dinamo győzelmével ért véget, a vasárnap esti fináléban a fővárosi együttes 24–21-re diadalmaskodott a Konstancai Dél-Dobrudzsa felett.

A szezonnyitó osztályozó torna, illetve az előző idény kupadöntője után, ma Sepsiszentgyörgyön elkezdődik a férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság 2020–2021-es kiírása. A tizenhat csapatot felvonultató Bölények Ligája új idényében két moldvai csapat, a Magnum Botoșani és a CSU Suceava számít újoncnak, miután az első két helyen végeztek a szentgyörgyi osztályozó tornán, megelőzve a CSM Alexandriát és a Nagyszentmiklósi Unireát. A két moldvai csapat a nyár során alaposan megerősítette sorait, így nem volt meglepetés, hogy magabiztosan vették az akadályokat.

Hirdetés
Hirdetés

A tornarendszerben zajló bajnokság első három fordulóját mától csütörtökig Sepsiszentgyörgyön, a Sepsi Arénában, illetve a Szabó Kati Sportcsarnokban rendezik, ahol mindhárom nap lebonyolítanak egy-egy teljes játéknapot. Naponta két mérkőzést (17 órától és 18.25-től) élőben közvetítenek a román közszolgálati televízióban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük