Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kezdőként a pályán

Kezdőként a pályán Sport

Először szerepelt az aktuális idényben csapata, a Puskás Akadémia kezdőjében Tamás Nándor, a felcsútiak viszont 3–1 arányú vereséget szenvedtek az Európa-liga mérkőzésre melegítő MOL Fehérvár FC-től, a labdarúgó OTP Liga 4. fordulójában.

Az idei szezonban először volt kezdő Tamás Nándor, a kézdialmási támadó ráadásul végigjátszotta a Puskás Akadémia Fehérvár elleni bajnokiját. Nem ő volt az egyetlen Romániában született kezdője a PFAC-nek: a székely-csángó Marius Corbu a 65. percig volt a pályán, a román válogatott Alexandru Băluţă pedig szintén végig pályán volt. A székesfehérváriak keretében viszont most sem jutott szerephez a szatmárnémeti Rus Adrián. A román válogatott hátvéd ebben az idényben csak a paksiak elleni 1–1-es hazai bajnoki kapott 51 percnyi játéklehetőséget a szakvezetőtől, a ZTE elleni idegenbeli 3–3-as meccsen, illetve a budafokiak elleni 4–1-es győzelmen a kispadon „felejtették”. Csak a Bohemians elleni Európa Liga-selejtezőn játszott végig, azt a meccset a fehérváriak 11-es rúgások után nyerték meg. A továbbra is veretlen Fehérvár az OTP Bank Liga táblázatának élére ugrott.

Hirdetés
Hirdetés

A Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik körére készülő címvédő Ferencváros kiütéses győzelemmel verte a koronavírus által megtizedelt Paksot (5–0), a táblázatban pedig feljöttek a második helyre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük