Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Portugál csatár a Sepsinek

Portugál csatár a Sepsinek Sport

A Gazeta Sporturilor értesülései szerint az ausztriai edzőtáborban, a Ferencváros elleni 3-0-ás győzelmet követően, a Sepsi OSK vezetőinek sikerült megegyezniük Mario Rondon átigazolásáról.

Hirdetés
Hirdetés

A 36 éves portugál és venezuelai állampolgárságú játékos állítólag a szerződés kedvéért a megkeresés után nagyon gyorsan Kaprunba utazott Lengyelországból. A Sepsi OSK éppen a pénteki, Legia Varsó elleni edzőmérkőzésre készült. 

Mario Rondon legutóbb a lengyel elsőligás Radomiak Radom csapatánál játszott. Korábbi csapatai: A.D. Pontassolense (portugál), FC Pacos Ferreira (portugál), Beira Mar (portugál), CD National (portugál), Mighty Lions FC (kínai), Gaz Metan Medgyes, újból Lions FC, majd ismét Gaz Metan, utána CFR Kolozsvár. A Sepsi OSK korábban már hívta a csatárt, de akkor ő a CFR-től Lengyelországba igazolt. Utóbb azt mondta, gondolkozott az elutasított ajánlaton, és most örül, hogy jóváteheti. Sajtóhírek szerint a megállapodás „5 perc alatt létrejött”.

A Sepsi OSK „játékosmozgásai” az utóbbi hetekben, a gsp.ro adatai szerint: érkezett Gheorghe (Voluntaritól), Matei (Dinamótól), Junior (Gaz Metantól), Ciobotariu (CFR-től), Ispas (CFR-től), Rondon (a lengyel Radomtól). Visszaérkezett: Kovács (Csíkszeredából), Bojici (Kolubarától). Távozott: Fofana, Fülöp István, Vasvari, Tincu, Luckassen. (bl)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások