Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Papolc–KSE a kupában

Papolc–KSE a kupában Sport

A harmadosztályos KSE és a IV. ligás Papolc ma délután játssza idénybeli első tétmérkőzését, mégpedig egymás ellen, a labdarúgó Román-kupa országos selejtezőjének első fordulójában. A megyei kupagyőztes Papolc lesz a házigazdája a 17.30-kor kezdődő találkozónak.

Hirdetés
Hirdetés

A házigazda Papolc legutóbb a 2017 – 2018-as szezonban volt érdekelt az országos kupasorozatban, akkor az első fordulóban 4 – 2-re legyőzte Székelyudvarhelyt, majd 1–0-ra alulmaradt Râmnicu Sărattal szemben.

A Kézdivásárhelyi SE tavaly ugyanebben a körben 4–1-es győzelmet aratott a Gelencei Nemere felett, majd a második szakaszban búcsúzott, miután 3–0-ra kikapott Foksánytól. A céhes városiak egyhetes edzőtábor után vállalkoznak a kupameccsre, amelyen pályára léphet a négy új szerzemény: Răzvan Damian, Emil Popa, Ciprian Răduţoiu és Mojzi Botond. A kék-fehérek szombaton az ASR Brassó elleni, 2–2-es döntetlenben végződött barátságos mérkőzéssel hangoltak a mai összecsapásra.

A kupasorozat egyenes kieséses rendszerben zajlik. Döntetlen állás esetén 2×15 perc hosszabbítás következik a rendes játékidő után, és amennyiben ekkor sem jutnak dűlőre a felek, tizenegyesekkel dől el a továbbjutás kérdése. A selejtező második fordulóját augusztus 14-én rendezik, ahol csatlakozik a mezőnyhöz az összes III. ligás csapat. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük