Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Öt meccs az edzőtáborban

Öt meccs az edzőtáborban Sport

Vasárnaptól Ausztriában folytatja a bajnoki idényre való ráhangolódást a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely a tizennégy napos edzőtábor ideje alatt öt felkészülési meccset játszik.

Július 1-én edzőtáborba vonul a Sepsi OSK, a csapat tizennégy napot tölt az ausztriai Greinben. A napi edzések mellett öt felkészülési meccs is szerepel a programban: július 4-én a Fabio Cannavaro által irányított kínai Kuangcsou Evergrande (a mérkőzés helyszíne: Altlengbach), 7-én a cseh FK Mlada Boleslav (helyszín: Wels), 9-én a cseh Slovan Liberec (helyszín: Perg), 11-én a szlovák Zlaté Moravce (helyszín: Sankt Pölten) és 13-án az orosz FK Orenburg (helyszín: Lindabrunn) együttese lesz az ellenfelük.

Amint arról beszámoltunk, a szentgyörgyi klub az előző idényből Niczuly Roland, Fejér Csongor Béla, Ousmane Viera, Jure Obšivač, Daisuke Sato, Ionuţ Ursu, Ibrahima Tandia, Marko Simonovski, Yasin Hamed, Hadnagy Attila, Veress Zsombor és Fülöp István játékára tart igényt, illetve egyelőre nyolc labdarúgó játékjogát szerezték meg. Stefan Velev, Igor Jovanović, Ivan Čović, Gabriel Rodrigues de Moura, Gabriel Vașvari, Florin Ştefan, Stephan Leonard Drăghici és Gabriel Dodoi csatlakozott a piros-fehérekhez, de további játékosok érkezése is várható.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük