Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Országos bajnokok lettek

Nemrég a Temesváron megrendezett 2019-es országos lovas tornabajnokság döntőjén remekeltek a kurtapatai Zonda Lovarda tanítványai. Versenyzőink négy kategóriában indultak, ebből háromban is a mi lovasunk lett Románia bajnoka, és a negyedikben kategóriában is elhoztuk az ezüstérmet.

A lányok a korábbi kvalifikációs fordulók után a nagy megmérettetésen a következő eredményeket érték el a 4–7 évesek körében: Handra Nóra I. hely; 8–10 évesek: Ilyés Fanni I. hely, Szvoboda Lara VII. hely; 10–12 évesek: Péter Orsolya II. hely, Szvoboda Lilla V. hely; 12–14 évesek: Szász Boróka I. hely, Szász Zsuzsa II. hely, Jancsó Réka III. hely, Németh Andrea IV. hely, Mike Orsolya V. hely. Továbbá a nyitott kategóriában, a 4–7 évesek korosztályában Opra Nóra aranyérmet kapott, junior kategóriában Jancsó Márta is első helyet nyert. A szülők köszönetüket fejezik ki Ambrus Szabolcs edzőnek és a lovarda személyzetének, illetve szponzoruknak, a New Fashion és a Zarah Moden nadrággyáraknak.

Ambrus Szabolcs 2017 nyarától vezeti a lovardát és edzi az ugrócsapatot. A lovas torna szakág 2018 áprilisában indult, és kemény, kitartó munkával készültek az idei szezonra, mely heti 2–3 lovas edzést és talajtornát jelentett.

(A Zonda Lovarda közleménye)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük