Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nincs pardon, győzni kell!

Nincs pardon, győzni kell! Sport

Egyre bonyolultabbá válik a helyzet a labdarúgó-élvonal rájátszásában, mind a felső-, mind az alsóházban tömörül a mezőny. Nincs könnyű helyzetben a Sepsi OSK, amely hétfőn 18 órától a Chindia Târgoviştét látja vendégül.

A Sepsi OSK elveszítette legutóbbi két idegenbeli mérkőzését a bajnokságban, Leo Grozavu alakulata az Academica Clinceni (0–1) és a Jászvásári Poli (1–3) ellen is kapitulált, emiatt alig három pontra került a kiesőzónától. Hétfői ellenlábasával, a sereghajtó Chindiával szemben hét pont a mieink előnye, de ebben az idényben egy győzelem mellett (3–1) már kétszer játszottak döntetlent a târgoviştei csapattal, az alapszakaszbeli idegenbeli 0–0 után legutóbb épp márciusban, a koronavírus-járvány miatti leállás előtt (1–1). Hat fordulóval a vége előtt minden egyes pont felértékelődik, annál is inkább, mivel kőkemény kiszállások következnek a szentgyörgyieknek, előbb az FC Hermannstadt, majd az FC Voluntari otthonában.

Hirdetés
Hirdetés

Alsóházi rájátszás, a 9. forduló programja: ma 18 órától Viitorul – Academica Clinceni, szombaton 17.30-tól Hermannstadt – Voluntari, vasárnap 18 órától Dinamo – Jászvásár, hétfőn 18 órától Sepsi OSK – Chindia.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük