Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nincs megállás

Nincs megállás Sport

Az alapszakasz 15. és 16. fordulójával folytatódik szombaton és vasárnap a női kosárlabda Nemzeti Liga. A négyszeres bajnok Sepsi–SIC házigazdaként az Aradi FCC, illetve a kupában ezüstérmes Kolozsvári U együttesével mérkőzik meg a Sepsi Arénában, csakúgy, mint a KSE.

A hibátlan mérleggel rendelkező Sepsi–SIC 28 ponttal vezeti az élvonal rangsorát, az 5/9-es győzelmi mutatóval rendelkező KSE pedig 19 ponttal a nyolcadik. Hétvégi ellenlábasaik közül 24 pontos Arad a harmadik, míg a 22 egységgel rendelkező Kolozsvár az ötödik helyen áll.

Hirdetés
Hirdetés

A szentgyörgyi torna slágermeccsének egyértelműen a szombati Aradi FCC – Sepsi–SIC találkozó ígérkezik, ez lesz a két együttesnek 31. egymás elleni összecsapása, az örökmérleget a zöld-fehérek vezetik 20–10 arányban.

Sepsiszentgyörgy mellett Szatmárnémetiben és Konstancán lesz még egy-egy buboréktorna: előbbi helyszínen a házigazda VSK, a Nagyváradi Rookies, az Agronómia Bukarest és a szintén fővárosi Rapid lép parkettre, míg a tengerparton a Phoenix mellett az Alexandria, a Târgoviște és a Brassói Olimpia küzd a pontokért.

A tervezett program (a frbaschet.ro szerint): szombaton 16 órától Kolozsvári U – Kézdivásárhelyi SE, 19 órától Aradi FCC – Sepsi–SIC; vasárnap 16 órától KSE – Arad, 19 órától Sepsi–SIC – Kolozsvári U.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük