Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem sikerült visszavágni

Nem sikerült visszavágni Sport

Kiütköztek a fáradtság jelei a Sepsi OSK második felkészülési mérkőzésén, az ellenfél ismét a vajdasági TSC Topolya volt. A szerda esti találkozón csak egy találat született, ezt pedig a szerb élvonalba feljutott vajdaságiak szerezték. A két együttes ezt megelőzően vasárnap 2–2-es döntetlent játszott egymással.

Az ausztriai edzőtábor után a Sepsi OSK részt vesz a Felcsúton megrendezendő Mol-kupa felkészülési tornán. A sepsiszentgyörgyi klub tájékoztatása szerint az együttes első ellenfele július 2-án a felvidéki Dunaszerdahelyi FC DAC lesz, majd harmadszor is megmérkőzik a TSC Topolyával.

Hirdetés
Hirdetés

Tegnap hivatalosan is bejelentették a horvát Christian Ilić leigazolását. A 22 éves balhátvéd az osztrák TSV Hartberg csapatától érkezett, egy évre szóló szerződést írt alá a szentgyörgyiekkel, egy év hosszabbítási opcióval.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Ausztria: Sepsi OSK–TSC Topolya 0–1 (0–0), A Sepsi OSK kezdője: Fejér – Barisic, Mitrevski, Ilić, Kilyén – Velev, Petar, Moussa, Hamed, Tandia – Simonovski.

A Hivatásos Labdarúgó-liga (LPF) székházában ma délben sorsolják ki az I. liga új idényének menetrendjét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások