Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem megy a FCSB-nek

Nem megy a FCSB-nek Sport

Sokba kerülhet a FCSB labdarúgócsapatának, hogy a felsőházi rájátszás 5. fordulójában 3–2-re kikapott az Astra Giurgiu otthonában. Ezzel valószínűleg elszálltak a fővárosiak bajnoki reményei, most azért kell húzzanak, hogy visszaszerezzék a dobogós pozíciót, ugyanis a hétfő esti vereséggel átadták a harmadik helyüket a Duna-parti alakulatnak.

Hirdetés
Hirdetés

A FCSB egyébként ebben az idényben még nem tudott nyerni az Astra ellen: az alapszakaszban 2–1-re vesztett odahaza, majd 3–1-es vereséget szenvedett Giurgiuban. A hétfői találkozón viszont fél óra játék után már 2–0-ra vezettek, mígnem korábbi játékosuk, Dennis Alibec szépített az első félidőben. Alibec a folytatásban is lendületesen játszott, a fordulás után gólpasszal szolgálta ki japán csapattársát, Takayuki Setot, a hajrában pedig megszerezte az Astra győztes találatát is. Astra Giurgiu – FCSB 3–2 (1–2). A Gigi Becali tulajdonában levő klub az elmúlt kilenc fordulóban egyetlen meccset nyert meg, emellett négy döntetlen és négy vereség a csapat mérlege.

Labdarúgó I. liga, a felsőház állása: 1. Kolozsvári CFR 36 pont, 2. Universitatea Craiova 35, 3. Astra Giurgiu 28, 4. FCSB 27, 5. FC Botoşani 27, 6. Medgyesi Gázmetán 25.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük