Felhívás!

Nem megy a FCSB-nek

Nem megy a FCSB-nek Sport

Sokba kerülhet a FCSB labdarúgócsapatának, hogy a felsőházi rájátszás 5. fordulójában 3–2-re kikapott az Astra Giurgiu otthonában. Ezzel valószínűleg elszálltak a fővárosiak bajnoki reményei, most azért kell húzzanak, hogy visszaszerezzék a dobogós pozíciót, ugyanis a hétfő esti vereséggel átadták a harmadik helyüket a Duna-parti alakulatnak.

A FCSB egyébként ebben az idényben még nem tudott nyerni az Astra ellen: az alapszakaszban 2–1-re vesztett odahaza, majd 3–1-es vereséget szenvedett Giurgiuban. A hétfői találkozón viszont fél óra játék után már 2–0-ra vezettek, mígnem korábbi játékosuk, Dennis Alibec szépített az első félidőben. Alibec a folytatásban is lendületesen játszott, a fordulás után gólpasszal szolgálta ki japán csapattársát, Takayuki Setot, a hajrában pedig megszerezte az Astra győztes találatát is. Astra Giurgiu – FCSB 3–2 (1–2). A Gigi Becali tulajdonában levő klub az elmúlt kilenc fordulóban egyetlen meccset nyert meg, emellett négy döntetlen és négy vereség a csapat mérlege.

Labdarúgó I. liga, a felsőház állása: 1. Kolozsvári CFR 36 pont, 2. Universitatea Craiova 35, 3. Astra Giurgiu 28, 4. FCSB 27, 5. FC Botoşani 27, 6. Medgyesi Gázmetán 25.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.