Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Leo Grozavu kifakadt

Leo Grozavu kifakadt Sport

Az FC Viitorul elleni szombati bravúros pontmentés után (3–3) ma újabb próbatétel vár a Sepsi OSK labdarúgócsapatára, amely 17 órától az Academica Clinceni vendégeként igyekszik jó eredményt elérni az alsóházi rájátszás 7. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

Folytatódik az erőltetett menet az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a playout 7. fordulója tegnap este a Jászvásári Poli – FC Hermannstadt összecsapással rajtolt. A mai meccsek sorát a Sepsi OSK indítja az Academica Clinceni otthonába tett kiszállással. A szombati döntetlennel – és gyengébb gólarányukkal – a sepsiszentgyörgyiek visszacsúsztak az alsóházi tabella 3. helyére, a piros-fehéreket a bajnoki alapszakasz leggyengébb csapata, a Voluntari előzte meg, miután 1–0-ra verte a Dinamót, amely továbbra is nyeretlen a rájátszásban, így sereghajtóként kieső helyen áll. A Voluntari Mihai Teja edző érkezésével szárnyra kapott, és a rájátszásban továbbra is az egyetlen veretlen csapat, ezzel magyarázható a táblázatban elfoglalt helye.

A Sepsi OSK vezetőedzője, Leo Grozavu nehéz mérkőzésre számít a negyedik helyen álló Academica ellen.

– Sajnos, gyengébb gólarányunk miatt elvesztettük a második pozíciót, amit sürgősen vissza kell szereznünk, mivel minél több csapat van a hátad mögött, annál nyugodtabb lehetsz. Egy olyan együttessel játszunk ma, amely a legutóbbi három meccsét megnyerte, ráadásul kapott gól nélkül, jó csapategységet alkotva. Nem egyszerű háromnaponta játszani, de ez a hivatásunk, ezt vállaltuk, én személy szerint kezdek belejönni és kezdem élvezni ezt a feszített tempót. Az edzések a forma fenntartását szolgálják, inkább a fizikai és mentális regenerálódásra fektetjük a hangsúlyt – közölte a vezetőedző.

Leo Grozavu elégedetlenségének is hangot adott, nem rejtette véka alá véleményét az utóbbi időszakban igencsak megsokasodott, az OSK ellen irányuló játékvezetői tévedésekkel kapcsolatban.

„Az egyedüli dolog, amivel elégedetlen vagyok jelen pillanatban, az a csapat ellen hozott téves bírói ítéletek. Elég, ha csak a legutóbbi három mérkőzést vesszük alapul. Mindenkit megvisel a sűrű program, és ha ehhez hozzáadódnak az igazságtalan játékvezetői döntések, nem csoda, ha elveszítjük a fejünket. Így nem lehet játszani, folyamatosan hátrányba kerülünk emiatt, nehéz mindezt higgadtan kezelni – fogalmazott. – Szeretném, ha ezek a hibák nem fordulnának elő a folytatásban, és a győztes kilétét valóban a pályán történtek döntenék el. Nem akarok vádaskodni, mert nincsenek bizonyítékaim, de bízom benne, hogy előbb-utóbb valaki tesz majd valamit ez ellen, mert most már túlontúl szembetűnő. Személy szerint igyekszem nyugodtabb lenni, de mindez a pályán levő ítélethozóktól függ, akik árgus szemekkel figyelik a Sepsi kispadját, holott mi civilizáltak vagyunk, és nem tiltakozunk feleslegesen, de amikor ordító igazságtalanság ér minket, és nem tisztelik a munkánkat, persze, hogy frusztrálttá válunk”.

Alsóházi rájátszás, 7. forduló: ma 17 órától Academica Clinceni – Sepsi OSK, 20 órától Voluntari – Chindia; holnap 20 órától FC Viitorul – Dinamo.

Az alsóházi tabella:

  1. Viitorul 6      3      2      1      13–9        31
  2. Voluntari 6 4      2      0      8–2  24
  3. Sepsi 6      1      4      1      10–9        24
  4. Clinceni 6      4      0      2      6–6  23
  5. Jászvásár 6 2      1      3      5–5  18
  6. Hermannstadt 5 1      2      2      4–7  18
  7. Chindia 5      1      1      3      3–6  17
  8. Dinamo 4      0      0      4      1–6  17
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. július 1., 6:22
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Ez még semmi , megnézhetjük magunkat a dőntőben . Már előre félek , hogy mi lesz mert nustiékat eszi a fene és a magyar szeretet , ezért mindent meg fognak tenni , hogy nehogy kupát nyerjünk . Bár ne lenne igazam . Hajrá,hajrá Sepsi .