Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Nem kegyelmezett az OSK II.

Nem kegyelmezett az OSK II. Sport

A jobb helyzetkihasználással bíró Sepsi OSK II. nyerte a KSE elleni háromszéki rangadót a harmadosztályos pontvadászat 4. fordulójában. 3–1-es győzelmüknek köszönhetően a sepsiszentgyörgyiek előléptek a tabella 4. helyére, míg az eddigi leggyengébb szezonkezdésüket produkáló kézdiek továbbra is utolsók.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi találkozónak már 8. percében előnyhöz jutott a Sepsi OSK másodcsapata, gyakorlatilag az első helyzetét váltotta gólra. Vura Ottó fejese még a kapufát találta el, de a kipattanót Nistor Ákos bevágta a léc alá (0–1). Bunducnak is akadt dolga, Șerban izmos lövését szögletre tolta, de ő is tehetetlennek bizonyult a 14. percben, amikor egy hatalmas védelmi hibát követően Gyulaihoz került a labda, aki élt a lehetőséggel (0–2). Az első félórát követően a KSE is „megérkezett” a meccsbe, a 37. percben egy gyors letámadást követően Pál éles szögből leadott löketét védte Gedő, a kipattanót viszont Sánta Tamás védhetetlenül küldte a hálóba (1–2).

A második játékrészben többnyire meddő mezőnyjáték folyt, a kapu előtt tanácstalan KSE nem találta az ellenszert a sokkal szervezettebb szentgyörgyiek ellen, akik a 75. percben végleg eldöntötték a három pont sorsát: Rența értékesített egy könnyen befújt büntetőt. A Sepsi OSK II. első győzelmét aratta az idényben, míg a KSE harmadik hazai mérkőzését is elveszítette. A felsőháromszékiek legközelebb Blejoira utaznak, míg a szentgyörgyiek Plopeni csapatát fogadják.

Labdarúgó 3. Liga, 5-ös csoport, 4. forduló: Kézdivásárhelyi SE–Sepsi OSK II. 1–3 (1–2). KSE: Bunduc – Fábián, Tankó, Locotuș, Popescu (Gergely, 74.), Sánta L. (Bandi, 46.), Gáll (Albu N., 74.), Pál, Sánta T. (Pakucs, 65.), Albu A. (Bînța, 46.), Gajdó. Edző: Gazda József. Sepsi OSK: Gedő – Popa, Cîrstean, Dobozi, Mitu, Grigore, Rența, Gyulai (Kocsis, 67.), Nistor (Răducioiu, 79.), Șerban (Bende, 79.), Vura (Ilie, 79.). Edző: Suciu Valentin.

Gólszerzők: Sánta (37.), illetve Nistor (8.), Gyulai (14.), Rența (75. – tizenegyesből). Sárga lap: Gáll (7.), Locotuș (17.), Sánta L. (22.), Popescu (69.), Bandi (73.), Pakucs (89.), illetve Nistor (43.), Cîrstean (54.), Dobozi (90+3.).

További eredmények: Zernesti Olimpic – Barcarozsnyói Olimpic 3–3, Brassói SR – Székelyudvarhelyi FC 0–2, CS Păulești – CS Blejoi 0–5, CSO Plopeni – Brassói Kids Tâmpa 2–1. 1-es csoport: FC Rapid Brodoc–FK Csíkszereda II. 2–0.

Fotó: Tókos Csaba

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. szeptember 19., 8:56
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Miért kellett volna kegyelmezzen az OSK II. ? Ez csak egy játék, aki tudja az játsza, aki nem az futkos ész nélkül össze-vissza, mint a KSE. Igaza van a mesternek, hogy valami nem működik. A kérdés, hogy mi és főleg, hogy miért? Vajon nem azért nincs ambició, motiváció a játékosokba mert nincs önbizamuk vagy nem biznak a szakmai stábba? Vajon nem függ össze azzal, hogy 15-20 percenként forgatják a játékosokat a posztokan és érdekes módon még véletlenül sem kapják meg, hogy ki hol tudna a legjobb teljesitményt nyújtani. Lehet, hogy ez csak a látszat és előbb-utóbb sikerül olyan játékot produkálni mint a Barcelona…

 • User
  Dátum: 2022. szeptember 19., 12:48
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Táblázat ,kiértékelő a “mester” részéről?Szóval ha megfordítjuk az itt le nem közölt tabellát nincs különösebb baj a KSEnél.Ami baj hogy nagyrészt helyi közpénzekből müködtetett családi vállalkozás lett a városi foci.Egy biztos,a szombati volt az utolsó amikor meccset néztem a Sinkovitsban amig ez a banda marad.