Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

RÖVIDEN Sport

Második a Sepsi–SIC

A TFSE–MTK nyerte a női kosárlabda Sepsi Kupát, miután a döntőben nagy csatában felülmúlta a házigazda Sepsi–SIC-et. Az első negyed még kifejezetten szorosan alakult (19–20), ezt követően viszont fokozatosan átvette az irányítást Magyar Bianka együttese, nagyszünetben 36–41 állt az eredményjelzőn. A házigazda zöld-fehérek mindent megtettek a fordításért, azonban csak felzárkózni tudtak a végéig, négypontos vereséget szenvedtek a budapestiektől.

A torna legértékesebb játékosának Khaalia Hillsmant (TFSE–MTK) választották, de a győztes csapat adta a legjobb védekező játékost is Dúl Panka személyében. A Sepsi–SIC legjobb játékosának a döntőben 19 pontot és 5 lepattanót jegyző Maria Jespersen bizonyult (képünkön).

A Sepsi Kupa eredményei: TFSE–MTK – Alexandria 80–51, Sepsi–SIC – Besiktas 64–47. A kisdöntőben: Besiktas – Alexandria 60–57. A döntőben: Sepsi-SIC–TFSE-MTK 67–71. A végső rangsor: 1. TFSE-MTK, 2. Sepsi–SIC, 3. Besiktas, 4. Alexandria.

Egy pont idegenből

Gól nélküli döntetlennel zárult az FK Csíkszereda temesvári vendégjátéka a labdarúgó 2. Ligában. A csíki csapat vasárnap délben képtelen volt betalálni a házigazda Ripensia kapujába, annak ellenére, hogy az utolsó negyedórában emberelőnyben játszott. Az FK Csíkszereda a következő fordulóban javíthat, október 1-én ugyanis a sereghajtó Bukaresti Metaloglobus gárdáját fogadja. Az élboly: 1. Galaci Oțelul 15 ponttal (10–5), 2. Unirea Slobozia 14 (11–5), 3. Sellenberki SK 14 (10–4), 4. Jászvásári Poli 14 (8–4), 5. Dési Unirea 14 (13–10), 6. FK Csíkszereda 13 (12–5).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük