Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Negyedik helyen az NMSK

Negyedik helyen az NMSK Sport

Húsz fiú- és 19 lánycsapat állt asztalhoz az elmúlt hétvégén Câmpulungon, az ifjúsági I-es korosztály országos asztalitenisz-csapatbajnokságán. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub lánycsapata az előkelő negyedik helyen végzett.

A Mike Boróka, Oláh Kriszta, Farkas Yvett és Téglás Andrea alkotta céhes városi lánycsapat negyedik kiemeltként vágott neki a megmérettetésnek, kezdésként 3–0-ra legyőzte Slatina I.-es, illetve II.-es alakulatát, és 3–2-re Krajovát a legjobb 16-ban. A legjobb nyolc között az NMSK gárdája 3–2-es vereséget szenvedett Aradtól, és 3–0-ra kikapott a Farul I.-től, de a körbeveréseknek és jobb meccsarányuknak köszönhetően bejutottak a legjobb négy közé. Itt újabb két meccsen maradtak alul a lányok, 3–0 arányban Besztercével, és 3–1 arányban a Farul II.-vel szemben, így be kellett érniük a negyedik hellyel. Végeredmény: 1. Konstancai Farul I., 2. Beszterce, 3. Farul II., 4. NMSK.

Hirdetés
Hirdetés

A fiúknál két csapatot is hadrendbe állított Kerekes Barnabás, közülük a II.-es számú – Chelmuş Ionuţ, Popov Szabolcs, Canea-Kocsis András, Sterczer Zalán – szerepelt jobban, a legjobb tizenhatban zárt. A legények a selejtezőkörben a Farul I. felett aratott 3–1-es győzelmükkel jutottak tizenhat közé, ahol viszont nem termett számukra babér, sorra fejet hajtottak Câmpulung, Beszterce. Konstanca, Medgyes, Mioveni és Bodzavásár együtteseitől, ily módon a 16. helyen zárták a kiírást.
A Pribeagu Sebastian, Márton Ádám, Cueşdean Rareş és Burnichi Marian alkotta I.-es csapat nem jutott ki a selejtezőcsoportjából.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük