Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szünetel a bajnokság

Szünetel a bajnokság Sport

Mint ismeretes, első hazai mérkőzését is elvesztette az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásában a Sepsi OSK. A sepsiszentgyörgyi csapatot a második helyen álló CSU Krajova győzte le 1–0-ra. A válogatottak programja miatt kéthetes szünet következik a pontvadászatban, hat OSK-játékos öltheti magára a címeres mezt.

Zsinórban ötödik sikerét zsebelte be a listavezető CFR az ideiglenesen kinevezett edző, Alin Minteuan irányításával: a kolozsvári csapat a Viitorul otthonában aratott egygólos győzelmet. Az alsóházban tovább bonyolódik a helyzet, miután a korábban biztos kiesőnek tűnő Voluntari újabb sikert könyvelt el, legyőzve a felsőházról épp csak lemaradó Botoşani-t a forduló hétfő esti zárómérkőzésén.

Hirdetés
Hirdetés

Mellesleg a Sepsi OSK hat játékosa kapott behívót saját országa válogatottjába – közölte a klub. Adrian Rus, Florin Ștefan és Andrei Sîntean a román U21-es válogatott spanyolországi edzőtáborában vesz részt, ahol két erős ellenféllel, a házigazdákkal és Dániával mérkőznek meg. Az együttes gólkirálya, Birahima Tandia Mali nemzeti csapatának tagjaként várja a Szudán és Szenegál elleni találkozókat. Dylan Flores Costa Rica válogatottját erősítheti Jamaica és Guatemala ellen, Daisuke Sato pedig a Fülöp-szigeteki keretben szerepel.

I. liga, rájátszás, 2. forduló: felsőház: Sepsi OSK–Krajova 0–1, Viitorul–Kolozsvári CFR 0–1, Astra–FCSB 0–2; alsóház: Dunărea Călăraşi–Jászvásári Poli 1–2, Medgyesi Gázmetán–Dinamo 2–1, Chiajna–Hermannstadt 2–2, Voluntari–Botoşani 2–1. 

A play-off rangsora:
1. CFR 2 2 0 0 4–1 33
2. Krajova 2 2 0 0 2–0 29
3. FCSB 2 1 0 1 3–2 28
4. Viitorul 2 1 0 1 2–2 22
5. Astra 2 0 0 2 0–3 21
6. OSK 2 0 0 2 1–4 1 19

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások