Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nagyüzem a sízőknek

Sűrűsödik a sízők versenyprogramja, a sepsiszentgyörgyi Sport-All sícsapata versenyről versenyre utazik ebben az időszakban, mindenhol tanúbizonyságot téve a szakosztálynál folyó munka minőségéről.

Bocz Attila tanítványai január 26-án a Hargita megyei síbajnokság 2. fordulójában, a Bogdán-kupán szerepeltek, ahol Bíró Maja, Barta-Martina Máté és Boricean Denisa is harmadikként végzett, Rápolti Erhárd 5. lett.

Január 29–30. között szervezte a Román Síszövetség a Teleferic-kupát a leigazolt versenyzők számára. A HC, U14-es és U16-os korosztálynak szervezett versenyen népes mezőny (144 sportoló) vett részt. Óriás műlesiklás (GS) versenyszámban Bíró Maja képviselte a csapatot, aki a lágy havon lecsúszott az ideális ívről és kisodródott, emiatt nem folytathatta a versenyt. Műlesiklásban Bíró Maja, Rápolti Erhárd és Barta Martina Máté állt rajthoz a sok esőzés miatt amúgy nagyon rossz állapotban levő pályán. Az első futamban Bíró Maja a 9. helyen végzett, a második futamban nagyszerű időt síelt, így az 5. helyen zárta a versenyt +0,15 különbséggel a harmadik helytől. Rápolti Erhárd a 11. helyen zárt, míg Barta-Martina Máté az első futamban kicsúszott, és a másodikban már nem indult.

Hirdetés
Hirdetés

A hétvégén a Dani Kinga-emlékversenyen vett részt a csapat Sugásfürdőn, ahol különböző korcsoportokban több dobogós helyet szereztek. 1. hely: Méder Zsófia, Perjessy Kata, Orbán Csanád, Barta-Martina Máté, Rápolti Erhárd, Bíró István; 3. hely: Sárkány Regina, Kala Örs, Szarukán Ábel.

„Örömmel tölt el, hogy csapatunk folyamatosan bővül, egyre több kisgyerekkel gyarapodunk. Kézdivásárhelyről Sárkány Regina és Páll Andor, Szentgyörgyről pedig Orbán Csanád, Luka Sára, Örs Mátyás és Kala Örs csatlakozott a csapathoz” – közölte Bocz Attila.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük