Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A legkisebbek is győztesek

A legkisebbek is győztesek Sport

A Sport–All SC karateszakosztálya szombaton bonyolította le a már hagyományosnak számító háziversenyét, a 13. Sport-All-kupát, amelyen közel 40 kisiskolás karatés mérhette össze tudását. Ez a verseny csakis a kezdő, illetve kishaladó sportolóknak szólt.

„Versenyünk fő célja az volt, hogy minden felnövekvő kiskaratés érmekkel és pozitív élményekkel térhessen haza. Ezt a célt szolgálta az egy korosztályon belüli kiscsoportos díjazás is, ahol minden sportoló-palánta dobogóra állhatott” – emelte ki Vass Hunor szakvezető.

Hirdetés
Hirdetés

Lássuk a bajnokok névsorát: Lupsa Krisztián, Ferencz Nándor, Porzsolt Apor, Erzse Kertész Rebeka, Ilyés Bence, Wolf Helga, Balogh Edmond, Dani Zsombor, Kiss Hanna, Székely Sarolta, Sala Bíborka, Varga Zselyke, Czofa Tamás, Fülöp Dávid. Külön elismerés illeti a második és harmadik helyezetteket egyaránt.

„Meg szeretnénk köszönni elsősorban a szülők belénk fektetett bizalmát, továbbá partnereink (a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, Orex, Mammut Copy, Comert-Ata és a Sport-Világ) támogatását. Valamint a Székely Mikó Kollégiumnak, hogy ezúttal is biztosította a helyszínt” – fogalmazott Vass Hunor.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük