Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mindent megnyert itthon a Sepsi–SIC

Mindent megnyert itthon a Sepsi–SIC Sport

Pezsgővel és elismerő oklevéllel köszöntötte a város és a megye vezetősége csütörtök délelőtt a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapatát, amely pár napja szerezte meg negyedik bajnoki címét.

Hirdetés
Hirdetés

Rusz István klubmenedzser elmondta: 2012 óta fejlődik folyamatosan a klub, ami a város, a megye és a Tega Rt. összefogásának köszönhető. Kiemelte, nemcsak a kosárlabda lendült fel, hanem más sportágak is, mint a labdarúgás vagy az asztalitenisz.

– Fontos a fiatal tehetségek támogatása, az utánpótlás biztosítása, jelenleg is mintegy száz gyerek kosarazik a klubnál, a cél pedig az, hogy ők odafejlődjenek a példaképekhez – fogalmazott Rusz István.

Tamás Sándor, a megyei önkormányzat vezetője is gratulált a csapatnak, és példaként elmesélt egy rövid történetet arról, hogy mennyire fontos hinni a sikerben és véghezvinni akaratunkat. Antal Árpád polgármester a szurkolók örömét kiemelve gratulált, hozzátéve, a szatmári csapat ugyan megszorongatta a mieinket, de a győzelem akkor ér a legtöbbet, ha nehezen szerezzük meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük