Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mindenkit vert a Sepsi–SIC

Mindenkit vert a Sepsi–SIC Sport

Az elmúlt napokban a háromszéki asztalitenisz-csapatok az országos B-divíziós csapatbajnokság visszavágóin álltak asztalhoz. A férfiaknál a sepsiszentgyörgyi Sepsi–SIC együttese Medgyesen, a nőknél a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK alakulata Moineşti-en ragadott ütőt.

Hirdetés
Hirdetés

A Bîrlan Andrei, Bîrlan Laurenţiu, Simon Teodor, Moldoveanu Stefan és Kocsis Balázs alkotta Sepsi–SIC remek formában játszotta végig a turnét, sorra bedarálva Foksány, Călăraşi, Székelyudvarhely, a Bukaresti ACTT, a Bukaresti TTT és Beszterce együtteseit. A sepsiszentgyörgyiek fölényét jelzi, hogy mind a hat mérkőzést 5–0-ra nyerték, így a visszavágón is első helyen végeztek. A hetedik ellenfél, Kolozsvár nem jelent meg. Összesítettben maximális, 14 győzelemmel az élen zárták a sorozatot, és várják az április elején esedékes, feljutásért vívandó párbajt Medgyes csapatával, amely oda-visszavágós rendszerben zajlik majd. A korábbi szuperligás csapat egyértelmű célja az A-osztályba való feljutás – tudtuk meg Kocsis Balázstól.

A Mike Boróka, Téglás Andrea, Oláh Kriszta és Farkas Yvett alkotta Nagy Mózes SK számára már nem ment ilyen jól a játék, Kerekes Barnabás tanítványai két győzelem mellett öt vereséget szenvedtek el. 5–1-re kaptak ki Bodzavásártól, 5–2-re Slatina II-től, 5–3-ra Marosvásárhelytől, illetve Újszentestől és 5–0-ra Medgyestől, ugyanakkor 5–0-ra legyőzték a Piteşti-i FC Argeş-t és 5–4-re Slatina I-et. Összesítettben a hetedik lett a Nagy Mózes SK, ez azt jelenti, hogy a fiatal gárdának a hatodik helyen végző Slatinával kell megküzdenie a kiesés elkerüléséért, oda-vissza alapon, a tavaszon. A céhes városiak valószínűsíthetően hazai környezetben kezdik a párharcot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük