Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Minden hokis nyert

Minden hokis nyert Sport

Szombaton és vasárnap 13. alkalommal hozták tető alá az utánpótláskorú jégkorongozók Fashion-kupáját a kézdivásárhelyi Deme László Műjégpályán. Közel hatszáz kishokis kergette a korongot a két nap leforgása alatt a jégkorongsport népszerűsítése érdekében.

Hirdetés
Hirdetés

Kovászna, Hargita és Brassó megye, valamint Bukarest és Ploiești U6-os, U8-as és U10-es csapatai csattogtatták a plexit a Zarah Moden és New Fashion készruhagyárak támogatásával tető alá hozott Fashion-kupán. A mérkőzések lejártával mindenki nyert, minden résztvevő oklevelet és érmet kapott motiváció gyanánt, hiszen ebben a korban fontosabb a szórakozás, mint az eredmények.

„Nagyon örülünk, hogy egy év kihagyás után sikerült újra megszervezni a Fashion-kupát, amely nagy sikernek örvendett. Külön öröm számunkra, hogy a HC Bikák új mezekben léptek jégre, mindannyian dicséretre méltó teljesítményt nyújtottak. Köszönet illeti a szülőket, akik derekasan kivették a részüket a szervezésből” – közölte Márton Sándor edző, pályagondnok, akitől azt is megtudtuk, hogy sikerült megvásárolni egy korszerű, automata korcsolyaélezőgépet, ami nagyban megkönnyíti a munkájukat.

A Bikákhoz folyamatosan lehet csatlakozni, a remek kondíciók mellett a héten kísérleti jelleggel bevezetik a Nyugaton népszerű reggeli edzéseket is, majd közös reggelizés után felfrissülve mehetnek iskolába a hokispalánták.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük