Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mérkőzést pótolnak

A Sepsi OSK II. ma délután pótolja a Székelyudvarhelyi FC elleni, a labdarúgó III. liga 7. fordulójából elhalasztott mérkőzést. Mint ismeretes, az SZFC-nél két hete ütötte fel a fejét a koronavírus, a keretből többen is lebetegedtek.

Hirdetés
Hirdetés

A székelyudvarhelyi együttes a hétvégi, Barcarozsnyó elleni találkozóját is kénytelen volt elhalasztani, azt jövő kedden fogják lejátszani. Az érvényben levő szabályozás két halasztást tesz lehetővé a járvány miatt, amennyiben egy csapat a harmadik mérkőzésen sem tudja vállalni a játékot, az ellenfélnek írják jóvá a pontokat. Egyébként komoly gondokat okoz a harmadosztályban a koronavírus-járvány: a 8. fordulóban tíz mérkőzést kellett halasztani azért, mert a csapatok keretében sok volt a fertőzött. A tíz szériából csak az 1-es és a 9-es csoportok fordulója volt teljes, a többi összesben csonka fordulót rendeztek. A háromszékiek csoportjában két találkozót halasztottak, köztük az Astra 2 – KSE meccset, amit november 11-re ütemeztek újra.

Ami a Sepsi OSK másodcsapatát illeti, a sepsiszentgyörgyi együttes a legutóbbi hat mérkőzésén mindössze két pontot szerzett, így továbbra is sereghajtó az 5. csoportban. A 7. fordulóból elhalasztott mérkőzést ma 14 órakor pótolják Székelyudvarhelyen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük