Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ígéretes utánpótlás

Ígéretes utánpótlás Sport

Nemrég a Kézdivásárhelyi SE fiatal tekései Kolozsváron, az ifjúsági Román-kupa első fordulójában méretkeztek meg. Az egyéniben, tandemben és csapatban kiírt kupában hasznos tapasztalatokat szereztek a Várdó Noémi irányította tekések.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi tekézők számítanak a legfiatalabbnak az országos mezőnyben, a többi csapat átlagéletkora legalább három évvel nagyobb az övékénél, kellő kitartással és türelemmel viszont előbb-utóbb beérik a befektetett munka gyümölcse.

A KSE csapatversenyben harmadik lett 2949 ponttal, az első Marosvásárhelyi VSK (3239 pont) és a második Hunyadi Siderurgica (3189 pont) mögött. Egyéniben a legjobb eredmény Dávid Erik nevéhez fűződik, aki hetedikként zárta a próbát. Párosban a Dávid Erik, Kiss Flórián kettős nyolcadik lett, Gergely Szabolcs és Majlát Sorin a kilencedik, Mihály Stefánia és Várdó Kristóf pedig a tizedik helyen zárta a megmérettetést.

„Nagyon meg vagyok elégedve a gyerekek eredményeivel, számomra ők a bajnokok, ennyi kihagyás és szigorítás mellett derekasan helytálltak az országos mezőnyben. Biztos vagyok benne, hogy az eredmények sem fognak elmaradni” – értékelt edzőjük, Várdó Noémi.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások