Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megyei kézilabdahírek

Megyei kézilabdahírek Sport

A háromszéki ifjúsági kézilabdacsapatok folytatták menetelésüket a korosztályos bajnokságokban, a Sepsi–SIC ifjúsági 2-es lánycsapata továbbra is veretlen a kiírásban, ennek megfelelően vezeti a G-csoportot.

A Sepsi–SIC ifjúsági 2-es lánycsapata tovább őrzi hibátlan mérlegét a G-csoport élén, miután a szombati 4. fordulóban magabiztos győzelmet aratott a Fogarasi MSK felett a Szabó Kati Sportcsarnokban. A zöld-fehér mezesek félidőben már 23–7-re vezettek, a végén 25 gólos különbséggel nyertek: 45–20. Szombaton a Fogarasi ISK otthonába látogatnak.

A Sepsi–SIC ifjúsági 1-es lánycsapata nem volt ilyen szerencsés, ugyancsak a 4. fordulóban 32–21 (17–8) arányú vereséget szenvedett a Rapid Bukarest otthonában. A rangsorban harmadik együttes vasárnap a Szabó Kati Sportcsarnokban méri össze erejét a HC Olimpic Muntenia Bukaresttel.

Hirdetés
Hirdetés

A megyeszékhelyi MSK ifjúsági 2-es fiúcsapata múlt csütörtökön hazai pályán jól hajrázva biztosította be a győzelmet, 33–32 (20–16) arányban felülmúlva a vendég Brassói Dinamót az E-csoport 6. fordulójában. Vasárnap már fordult a kocka, a legények kiélezett küzdelemben épp egy góllal kaptak ki Segesváron: 41–40 (25–21). A negyedik helyen álló MSK november 4-én Marosvásárhelyre látogat.

Az ifjúsági 3-as lányok esetében a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK múlt csütörtökön 29–12 (18–5) arányban rászámolt a Brassói Kids Tâmpára. A negyedik helyen álló kézdiek hétvégén szabadnaposak voltak, legközelebb pedig hazai környezetben mérkőznek, vasárnap a Segesvári ISK-t fogadják a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. Ugyancsak az F-csoportban érdekelt Sepsi ISK lányai legutóbb 35–27 arányban alulmaradtak a Vidombáki Sportinggal szemben, vasárnap pedig szabadnaposak lesznek.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük