Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Élnek a magyar Eb-álmok

Élnek a magyar Eb-álmok Sport

A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte vasárnap a vendég azeri csapatot a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a holland Dennis Higler a hajrában kezezés miatt érvénytelenítette Musztafazade gólját, így életben tartotta a magyar Eb-esélyeket.

Azerbajdzsán legyőzése és a walesi–horvát döntetlenje azt jelenti, hogy az E jelű ötös négy tagja továbbra is reális eséllyel pályázik a kontinenstornára. Két fordulóval a vége előtt az már kijelenthető, ha Walesben győz Marco Rossi csapata, biztosan ott lesz, és hazai pályán szerepelhet a 2020-as kontinensviadalon. Viszont legutóbb 2015 novemberében nyert világranglistán top 50-es ellenfél otthonában, igaz, az épp Eb-t ért.

Hirdetés
Hirdetés

A novemberi játéknapokon előbb horvát–szlovák, azeri–walesi, majd szlovák–azeri és walesi–magyar meccsekre kerül sor, de attól függetlenül, hogy a magyarok csak az utóbbiban érdekeltek tevőlegesen, a szabadnap letöltése közben számunkra is hangsúlyosak lesznek a találkozók alakulásai. Hiszen teljesen nyilvánvalóvá válik, milyen forgatókönyvek esetén ragadhatnak meg Dzsudzsákék a csoport kvalifikációt érő első két helyén. Egy dolog már biztos, ha Cardiffban megszerzi mindhárom pontot Magyarország, mindenképp kijut az Eb-re.

Az E csoport állása:

  1. Horvátország 7      4      2      1      14–6        14
  2. Magyarország 7 4      0      3      8–9  12
  3. Szlovákia 6      3      1      2      10–8        10
  4. Wales 6      2      2      2      6–6  8
  5. Azerbajdzsán 6      0      1      5      5–14        1
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 15., 6:07
    ÉRTÉKELÉS: 4

    ilyen tabella keszitesekor a szamokat szepen egy vonalban szoktak irni…attol fugetlenul hoigy milyen hosszu az orszag vagy csapat neve. Van meg hova fejlodni…