Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megnyitnák a baróti korcsolyapályát

Megnyitnák a baróti korcsolyapályát Sport

A baróti gyermekek szórakozási, szabadtéri kikapcsolódási lehetőségei korlátozottak még a nyári szünidőben is, a téli szünidőre viszont ez duplán igaz. Hol síeljenek, korcsolyázzanak például?

Hirdetés
Hirdetés

A mi gyermekkorunkban ott volt a befagyott tó, a havas domboldal, de ma már más világ van: azt szeretnénk, ha gyermekeink minden tevékenysége rendezett, biztonságos körülmények között zajlana, ezen körülmények megteremtése viszont eléggé körülményes olykor a hivatalok számára. Baróton tavaly sikerült egy korcsolyapályát nyitni, amit ajándékként kapott a város, így most, a tél küszöbén annak érdeklődtünk utána, mi a helyzet vele, az idei szezonban számíthatunk-e az üzemeltetésére.

Szakács László, a város alpolgármestere szerint azt tervezik, hogy karácsony második napján megnyitják a létesítményt, ám hogy ez sikerül-e, az több mindentől függ, elsősorban attól, hogy megfelelő lesz-e az időjárás. Másrészt a tanácsosok addig elfogadnák a működési szabályzatát is a korcsolyapályának, ami egyben azt is jelentené, hogy használatáért idéntől már fizetni kellene. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük