Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Másodszor is nyernének a Mersin ellen

Másodszor is nyernének a Mersin ellen Sport

Győzelmi kényszerrel lép pályára a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata ma 17.30-tól Törökországban, a Mersin BSB vendégeként, ugyanis csak győzelem esetén tudja életben tartani továbbjutási esélyeit az Európa-kupában.

Hirdetés
Hirdetés

Az Európa-kupa csoportkörének 5. fordulójában a D-csoport 3. és 4. helyét elfoglaló alakulatok csapnak össze, a Sepsi–SIC és a Mersin BSB is egyaránt 5 pontot kosarazott össze az eddigiek során. A sepsiszentgyörgyiek épp mai vendéglátóik ellen aratták eddigi egyetlen csoportbeli győzelmüket, november 1-jén végig vezetve 87–70 (17–10, 20–16, 20–20, 30–24) arányban fektették két vállra a törököket a Sepsi Arénában. Hasonló végkifejletben reménykedünk ma is, annál is inkább, mivel több botlást már nem engedhet meg magának a zöld-fehér alakulat, ha tovább szeretne lépni a kvartettből.

– Sokat készültünk erre a mérkőzésre, teljes erőbedobással és megfelelő koncentrációval kell teljesítenünk. Nem csak rajtunk nagy a nyomás, hanem ellenfelünkön is, mindkét csapatnak kötelező a győzelem. Mi már nyertünk ellenük, tudjuk, hogy képesek vagyunk ezt megismételni, a lényeg, hogy minden apró részlet a helyén legyen, és a maximumot nyújtsuk – nyilatkozta a meccs előtt Zoran Mikes vezetőedző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük