Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Másodszor is Füstölt az Aszfalt

Másodszor is Füstölt az Aszfalt Sport

A kézdivásárhelyi Kendu Egyesület, partnerségben a Zöld Nap és Pro Pectus egyesületekkel, illetve támogatók segítségével szombaton második alkalommal szervezte meg a városban egyedülálló, speciális nevelési igényű gyerekeknek, fiataloknak szóló Füstölő Aszfalt nevű versenyét.

Hirdetés
Hirdetés

A sport, a mozgás egészségmegőrző és hangulatjavító hatását kívánta népszerűsíteni a Kendu Egyesületet vezető Babos Judit és Oláh Attila, akik szerint kevés, vagy szinte alig létezik a fogyatékkal élő személyek számára szervezett megmérettetési lehetőség vidékünkön, ezen szerettek volna változtatni ötletükkel, amely a tavalyi siker folytatásaként jött létre.

A versenyzők száma megnövekedett, ezúttal 71-en vágtak neki az erőpróbának, akiket tízes csoportokban indították a Skat Kart pályán, bármilyen kerekes járgánnyal lehetett nevezni, de olyan is volt, aki leszaladta a távot. A verseny után szabad pályaköröket is tehettek azok, akiket nem tántorított el a júniusi forróság, a szervezők gondoskodtak a megfelelő folyadékpótlásról, de minden résztvevő kapott csokit, illetve oklevelet és érmet is. A díjátadás után közös pizzázás tette emlékezetessé az eseményt, folytatás jövőre!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük