Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egygólos zágoni előny az osztályozón

Egygólos zágoni előny az osztályozón Sport

Kovászna megye bajnoka, a Zágoni Törekvés sikerrel vette a III. ligáért kiírt osztályozó első mérkőzését, a többnyire brassói játékosokból álló zöld-fehérek kihasználták a hazai pálya előnyét, és szombaton 2–1 arányban legyőzték Brassó megye bajnokát, a Zernyesti Olimpic-ot.

Hirdetés
Hirdetés

A zágoniak jó játékkal rukkoltak elő, ennek ellenére a vendégek jutottak vezetéshez, az első félidőben csapatkapitányuk, Adrian Dascălu talált be. A második félidőre rendezte sorait a házigazda, Alexandru Oprea kiegyenlített, majd Papp Csongor megszerezte a győztes találatot, így a zágoni gárda egygólos előnnyel várja a szombati visszavágót, amelyet 17.30-tól rendeznek Zernyesten. A párbaj győztese a következő idényt a III. ligában kezdheti.

„Szeretnénk megköszönni a lelkes szurkolóknak a támogatást, akik most is és a bajnokságban is bátorították a csapatot. Köszönjük a játékosoknak, edzőknek és vezetőségnek a remek munkát és az elért eredményt, illetve a támogatóknak a segítséget” – nyilatkozta a győzelem után Kis József zágoni polgármester.

Zágon már rendelkezik III. ligás tapasztalattal, legutóbb a 2015–2016-os idényben volt a nagyközségnek képviselője a harmadosztályban, a Zágoni FC.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük