Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Márciusban folytatják

Márciusban folytatják Sport

A romániai korosztályos labdarúgó-bajnokságokban több mint három hónapos szünet következik, a pontvadászat 2023 márciusának második felében folytatódik. Bemutatjuk a Sepsi OSK fiú csapatainak helyzetét az őszi szakasz után.

Hirdetés
Hirdetés

Az U18-as Ifjúsági Liga Nyugati csoportjában a felsőházi rájátszást a harmadik helyen kezdte a Sepsi OSK, aztán egy rossz sorozat miatt a 4. forduló végén lecsúszott a 6. (utolsó) helyre. A második helyezett előnye 4 pont, a bajnokságból 6 forduló van hátra, az elődöntőt jelentő 1–2. helyek egyike még elérhető. Hasonló a helyzet az U18-as Román-kupában, ahol a Sepsi OSK két forduló után 1 ponttal az 5. helyen áll, 5 pontra az első, 3 pontra a második helyezett mögött. Még 3 forduló van hátra, bármi lehetséges.

Az U17-es Elit Ligában a Sepsi OSK az alsóházi rájátszásban a második helyről folytatja, 6 fordulóval a vége előtt 1 ponttal van lemaradva az első helyezett mögött. Az U17-es Román-kupában 3 forduló maradt, a Sepsi OSK 4 ponttal a második–harmadik helyen áll a Nyugati B-csoportban, az elsőnek 6 pontja van, tovább lehet jutni.

Az U16-os Elit Liga alsóházi rájátszásának 1. csoportját uralja a Sepsi OSK, 9 pont az előnye a második helyezettel szemben, a bajnokságból 6 forduló maradt. Sajnos, az U16-os csapat már a 32 között kiesett a kupából.

Fotó: Sepsi OSK

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük