Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A döntőt kell lekoppintani

A döntőt kell lekoppintani Sport

A héten befejeződik az idéntől új rendszerben zajló labdarúgó Román-kupa csoportköre. Az A csoport 3. fordulójában a címvédő Sepsi OSK ma 19 órától hazai pályán játszik, az FC Voluntari-t fogadja, azaz megismétlődik az előző szezon kupadöntője, amelyen a háromszéki együttes 2–1-re győzött, és elhódította a klub történetének első trófeáját.

Hirdetés
Hirdetés

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) versenybizottsága úgy döntött, azonos időpontban kezdődnek az A-csoport mérkőzései. Az időpontkiírás egyáltalán nem szokatlan, ám ez esetben valószínűleg az a fő szempont, hogy a csoportból mind a hat csapatnak van (elméleti) továbbjutási esélye. A Sepsi OSK 6 ponttal az első helyen áll, miután az első két meccsén egyaránt idegenben 3–1-re legyőzte a Petrolult és 3–2-re a Dinamót. A csoportból az első két helyezett jut tovább, a Sepsi OSK matematikailag még nem biztosította be helyét a negyeddöntőben. A továbbjutásért legalább egy döntetlenre van szüksége a Voluntari ellen, győzelem esetén biztosan megnyeri a csoportot.

Labdarúgás, Román-kupa, A-csoport, 3. forduló: ma 19 órától Sepsi OSK–FC Voluntari, Petrolul Ploiești–FCU Craiova, Unirea Slobozia–Bukaresti Dinamo. A csoport állása: 1. Sepsi OSK 6 pont, 2. FCU Craiova 4, 3. Voluntari 3, 4. Dinamo 1, 5. Slobozia 1, 6. Petrolul 1.

Fotó: Sepsi OSK

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük