Felhívás!

Magasabbra tenné a lécet

Magasabbra tenné a lécet Sport

A Sepsi–SIC 2016, 2017, 2018 és 2019 után – mivel 2020-ban nem hirdettek bajnokot –, zsinórban ötödször bizonyult a női kosárlabda-bajnokság legjobb csapatának. A csapatot 2013 óta irányító Zoran Mikes vezetőedző elégedetten nyilatkozott a sikeres idényről.

„Büszke vagyok a csapatra és a szakmai stábra, hiszen jól reagáltunk, miután a harmadik mérkőzésen – az idei bajnokságban először – kikaptunk. A negyedik mérkőzés igazi csapatmunka volt, felálltunk a vereség után, és megakadályoztuk, hogy egy rosszul sikerült meccs tönkretegye mindazt, amit felépítettünk ebben a szezonban. Úgy gondolom, megérdemelten lettünk bajnokok, mert az eredményeink egész idényben jók voltak. Sok mindent elértünk ebben a szezonban, a bajnoki cím csak a cseresznye a tortán” – értékelt a bosnyák szakvezető.

Mikes nagy bánata, hogy a szurkolók nem lehettek a csapat mellett és nem ünnepelhettek együtt, viszont bízik benne, hogy boldoggá tették őket, „mert egész idényben értük játszottunk”.

„Köszönöm a vezetőségnek, hogy ezekben a nehéz időkben mindent megkaptunk, amire szükségünk volt. Most ránk fér egy kis pihenés, majd elkezdjük megalkotni a terveket a jövőre nézve, hiszen a célunk, hogy megtartsuk azt a szintet, ahová elértünk, és ha lehetséges, minden évben magasabbra tegyük a lécet” – fűzte hozzá.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. május 14., 22:07
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Ne a vezetosegnek koszonje, hanem a szentgyorgyieknek hogy meg megturik es nezik hogy koltik a penzuket. Lassan haza is mehetne mert ez a cim mar unalmas.