Felhívás!

Folytatni a sikerszériát!

Folytatni a sikerszériát! Sport

A Kolozsvári CFR történelmi legyőzése után újabb komoly erőpróba vár a Sepsi OSK labdarúgócsapatára, amely vasárnap 22 órától a bajnokaspiráns FCSB-t látja vendégül a felsőházi rájátszás 8. körében.

Ebben az idényben jól megy a Sepsi OSK-nak a huszonhatszoros rekordbajnok fővárosiak ellen, az alapszakaszban játszott két 1–1-es döntetlen után a felsőházi rájátszásban, Petrila és Mitrea góljaival 2–1 arányban nyertek ellenük. Ezt kéne megismételni vasárnap, az újabb három pont akár dobogót is érhetne az európai kupaszereplésért küzdő piros-fehérek számára, mivel csupán egy pont a hátrányuk a harmadik helyen álló, az éllovas Kolozsvárral meccselő Universitatea Craiovával szemben.

A piros-fehérek az elmúlt napokban több külföldi játékosuktól is elköszöntek, így az algériai-francia középhátvéd Rachid Bouhennától, a svájci csatár Simone Rapptól, illetve a francia középpályás Bryan Nouviertől. A Sepsi OSK színeiben 65 mérkőzésen pályára lépő korábbi csapatkapitány Rachid Bouhenna elvesztése azért fájó pont, mert a labdarúgó titokban egyezett meg a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR-rel, ezt követően ki is került a keretből.

Felsőház, 8. forduló: ma 17.30-tól Academica Clinceni – FC Botoșani; szombaton 21.30-tól U Craiova – Kolozsvári CFR; vasárnap 22 órától Sepsi OSK – FCSB.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások