Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztos KSE-siker

Magabiztos KSE-siker Sport

Hat gólt lőttek, és egyet sem kaptak a kézdivásárhelyi teremlabdarúgók kedden a Gyergyószentmiklósi Inter otthonában, ahol idénybeli második diadalukat harcolták ki a másodosztályos futsalbajnokság 2. fordulójában. A KSE Futsal ennek a sikernek köszönhetően már 6 pontos, és csak gyengébb gólaránya miatt második a sorozat 2-es számú csoportjában.

 

Korond után Gyergyószentmiklóson játszotta második bajnokiját a KSE Futsal, Gazda József tanítványai a győzelem megszerzésének reményében utaztak a szomszédos megyébe, ahol aztán érvényesítették a papírformát, méghozzá magabiztosan.

A kézdivásárhelyiek Farkas–Gáll, Păun, Gajdó, Faragó (cserék: Damian, Mojzi, Bardocz, Pakucs, Bandi, Bakó) ötössel kezdték gyergyói meccsüket, és bár végig irányították a mérkőzést, az első félidőben Gajdó Tamás révén csak egy találatot tudtak szerezni (0–1).

Az öltözőből már egy határozottabb, gólszomjasabb céhes városbeli alakulat jött ki, amely Gáll Attila duplája után már 0–3-ra vezetett. A KSE Futsal negyedik találatát Nicolae Păun jegyezte (0–4), majd Răzvan Damian is feliratkozott a gólszerzők listájára, aki azután talált be a hazaiak kapujába, miután az Inter egyik játékosát piros lappal kiállították, és a Gazda József edzette alakulat vészkapussal támadott (0–5). A végeredmény Faragó Hunor állította be, a KSE Fustal simán, 6–0 arányban diadalmaskodott a gyergyószentmiklósi Basilides Tibor Sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés

– Sima győzelem volt, ahogy az eredmény is jó mutatja. Hat gólt lőttünk és egyet sem kaptunk, ennek pedig nagyon örvendek. Összességében jó meccset hoztunk össze, vasárnap pedig hazai környezetben is bemutatkozunk az aktuális pontvadászatban – nyilatkozta érdeklődésünkre Gazda József, a kézdivásárhelyiek edzője, előrevetítve a 18 órakor kezdődő Marosvásárhelyi VSK elleni találkozót.

Teremlabdarúgó II. liga, 2. forduló: Gyergyószentmiklósi Inter–KSE Futsal 0–6 (0–1) Gólszerzőink: Gajdó, Gáll (2), Păun, Damian, Faragó.

A további eredmények: Marosvásárhelyi VSK–Korondi Junior 7–2, West Déva–Gyergyóremetei Kereszthegy 10–5.

A 3. forduló mérkőzései: szombaton 17.30 órától Gyergyóremetei Kereszthegy–Gyergyószentmiklósi Inter, vasárnap 18 órától KSE Futsal–Marosvásárhelyi VSK, Korondi Junior–West Déva.

A rangsor:

  1. Déva 2 0      0      28–5        6
  2. KSE Futsal 2 0      0      15–7        6
  3. Kereszthegy 1 0      1      14–17      3
  4. Marosvásárhely 1 0      1      14–11      1
  5. Korond 0 0      2      9–16        0
  6. Gyergyó 0 0      2      0–24        0
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük