Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Komoly kihívások előtt

Komoly kihívások előtt Sport

A megyeszékhelyi Sport-All SC nyolc sportolója érdekelt a 2020-as budapesti korosztályos Európa-bajnokság részvételi kvótaversenyében. Vass Hunor edző tanítványai az MTK Budapest csapatát erősítve indulnak egy közel 10 napos nemzetközi versenyturnéra.

A háromszéki karatékák elsőként október 4–6. között a horvátországi Rijekában megrendezendő Croatian Openen lépnek küzdőtérre. Ezt követően, október 12–13-án a lengyelországi Bielsko Biala városa ad otthont a Polish Open-nek.

„Két kiemelt pontszerzésű kvalifikációs verseny előtt állunk, nem lesz könnyű dolgunk. A Vitályos Eszter, Bartos Norbert, Baló Hunor, Benkő Zsolt, Csorba Ede, Gödri Mártis Huba, Halmágyi Márk és Siklódi Máté nyolcasnak a magyar válogatott induló keretébe való bejutás a cél. Jelenleg Csorba Ede és Bartos Norbert rendelkeznek 1–1 kvalifikációs ponttal az összesen öt állomásos versenysorozatból” – részletezte Vass Hunor, hozzátéve, hogy a versenyek között a sportolók Budapesten maradnak, és az MTK-s csapattársaikkal közösen folytatják a felkészülést.

Köszönik a csapat támogatóinak (Orex, Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy Városi Tanácsa, Simiro, Twins Construct, Comert Ata, Sport Világ és Maravet), akik segítsége nélkül nem valósulhatna meg mindez.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük