Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztos focisikerek

Magabiztos focisikerek Sport

Ilyenre még nem volt példa ebben a szezonban: mindkét háromszéki alakulat győztesen hagyta el a játékteret a labdarúgó 3. Liga 12. fordulójában, a KSE a Kids Tâmpát, az OSK II. Păulești-et gyűrte le.

Egyoldalú mérkőzésen hozta a kötelezőt a hazai pálya előnyét élvező KSE labdarúgócsapata, amely végig mezőnyfölényben futballozva kétgólos sikert ért el a vendég Brassói Kids Tâmpa ellen. A kézdiek már a 3. percben vezetést szereztek, Pakucs Norbert labdaszerzést követően tört be a büntetőterületre, majd a kapus mellett gurított a hálóba. A folytatásban számtalan gólhelyzetet kialakítottak a nagy fölényben játszó kézdiek, azonban egyiket sem tudták értékesíteni. Pál Kristóf a kapufát találta el, Albu Attila kihagyta a ziccert, Sánta Lóránt lövését pedig a kapus védte. A második félidőben is játszadoztak a kiharcolt lehetőségekkel a hazaiak, majd a hajrában a duplázni tudó Pakucs bebiztosította a győzelmet.

Labdarúgó 3. Liga, 5-ös csoport, 12. forduló: Kézdivásárhelyi SE–Brassói Kids Tâmpa 2–0 (1–0). Kézdivásárhely, Sinkovits Stadion. Vezette: Cosmin Apetrei (Roznov). KSE: Bunduc – Sánta L., Szőcs, Péter, Gajdó – Pál (Gáll, 72.), Gazda (Bandi, 82.), Albu N. (Pătrăscoiu, 54.) – Pakucs, Albu A. (Sánta T., 54.), Popescu (Gergely, 82.). Edző: Gazda József. Kids Tâmpa: Alexa (Roman, 80.) – Stoica, Andrieș (Vasu, 46.), Potecu, Negotei – Moldovan, Dima – Zota (Bosoi, 80.), Bugnar, Kerekeș (Clinci, 46.) – Nechita (Șerban, 80.). Edző: Ciprian Anghel. Gólszerző: Pakucs (3., 78.).

A sepsiszentgyörgyi csapat már az első félidőben kétgólos előnyt épített ki Păulești-en, a 9. percben Cristian Gyulai szerzett vezetést, majd nem sokkal később a házigazdák öngólt vétettek, a 12. percben Gabriel Dumitrașcu talált a saját kapujába. Szünet után szépített a prahovai csapat, a 46. percben Adrian Vintilă volt eredményes, azonban a túloldalon hamar érkezett a válasz, az 52. percben Denis Rența iratkozott fel a gólszerzők közé. A hátralévő időben a háromszéki gárda csatára, Vlad Toma duplázni tudott, ugyanis a 71. és a 87. percben is a hálóba továbbított. Valentin Suciu legénysége idénybeli negyedik sikerével hatodik a táblázatban. CS Păulești–Sepsi OSK II. 1–5.

További eredmények: Barcarozsnyói Olimpic–Székelyudvarhelyi FC 2–1, Brassói SR–CS Blejoi 0–3, Zernyesti Olimpic–CSO Plopeni 1–1. Az állás: 1. Blejoi 29 pont, 2. Plopeni 24, 3. Barcarozsnyó 18, 4. Brassói SR 17, 5. SZFC 16, 6. Sepsi II. 15, … 9. KSE 12.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük