Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma sorsolnak a kupában

Ma sorsolnak a kupában Sport

A Bukaresti Agronomiával teljessé vált a női kosárlabda Román-kupa négyes döntőjének mezőnye, amelynek pikantériáját adja, hogy most először jutott be két háromszéki csapat a legjobbak közé: a címvédő Sepsi–SIC és a KSE.

A két háromszéki együttes mellett az FCC Baschet Arad, valamint a Bukaresti Agronomia száll harcba a trófeáért a február 15–16-án esedékes döntő tornán, amelynek helyszínét a Román Kosárlabda-szövetség ma délben jelöli ki, egyúttal pedig kisorsolják az elődöntők párosítását, kis szerencsével akár a háromszéki döntő is összejöhet.

Hirdetés
Hirdetés

Női kosárlabda Román-kupa, negyeddöntő, visszavágók: Sepsi-SIC – VSK 90–63, továbbjutott: a Sepsi–SIC kettős győzelemmel, 161–130-as összesítéssel; Kézdivásárhelyi SE – Kolozsvári U 74–66, tj.: a KSE kettős győzelemmel,131–120-as összesítéssel; Agronomia–Alexandria 70–45, tj.: az Agronomia, 105–92-es összesítéssel; FCC Baschet Arad – Brassói Olimpia 78–60, tj.: az Arad kettős győzelemmel, 144–120-as összesítéssel.

Hétvégén folytatódik a Nemzeti Liga, a sepsiszentgyörgyi bajnokcsapat idehaza játszik, szombaton 19 órától Kolozsvárt fogadja a középszakasz A-csoportjának második fordulójában. A KSE idegenben kezdi meg középszakaszbeli szereplését a B-csoportban, a kézdiek vasárnap 18 órától Alexandrián mérkőznek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük