Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vereség az edzőmeccsen

Vereség az edzőmeccsen Sport

Kétgólos vereséget szenvedett első felkészülési mérkőzésén a Sepsi OSK. A törökországi Belekben edzőtáborozó sepsiszentgyörgyiek az azerbajdzsáni Zira FK-tól kaptak ki 2–0-ra.

Két korai gól pecsételte meg a Sepsi OSK sorsát, a mieink már a 29 másodpercben hátrányba kerültek egy nagy védelmi hiba következtében. Ötpercnyi játék után már kettővel vezetett az azeri csapat, a szentgyörgyiek pedig hiába próbálkoztak, a folytatásban több gól nem esett. A piros-fehérek legközelebb szombaton játszanak edzőmeccset, mégpedig a lengyel Korona Kielce ellen, jövő kedden a bulgár PFC Beroe, majd csütörtökön az orosz FK Arsenal Tula lesz az ellenfelük.

Hirdetés
Hirdetés

A klub Dylan Flores, Hilal Ben Moussa és Diakhité Oumar után tegnap Moldovan Horațiu kapusnak is megköszönte eddigi szolgálatait. Változatlanul a Sepsi OSK játékosa: Niczuly Roland, Fejér Béla, Bouhenna Rachid, Ștefan Florin, Velev Stefan, Fülöp István, Carnat Nicolae, Csiszér Balázs, Deaconu Ronaldo, Dimitrov Radoslav, Gál Andrezly Peter, Barisic Hrvoje, Karanovic Goran, Kilyén Szabolcs, Safranko Pavol, Ștefănescu Marius, Tincu Răzvan és Vașvari Gabriel. A játékoskeret négy új szerzeménnyel egészült ki: Kovács Lóránt, Fülöp Loránd, Daniel Celea és Andres-Mihai Dumitrescu. Visszatért a keretbe Dumiter Andrei és Popescu Călin, továbbá az utánpótlás központ neveltje, Căpățănă Cătălin–Vlad kapus is a csapattal edz. Nem tartott az együttessel Törökországba, hanem külön készül: Adebanjo Jacob, Edgar Salli, Konongo Hugo és Yasin Hamed.

A hírek szerint előrehaladott, megállapodáshoz közeli tárgyalások zajlanak Corban Alexandru (21 éves), Dragomir George (17 éves) és Vereș Gabriel (19 éves) középpályásokkal, akik szintén részt vesznek a beleki felkészülésen, de a napokban érkezett próbajátékra egy 22 éves argentin középpályás, Tomás Diáz is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük