Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma este a FCSB otthonában meccsel az OSK

Ma este a FCSB otthonában meccsel az OSK Sport

Ma 21 órától a FCSB otthonában küzd meg a bajnoki pontokért a Sepsi OSK, a labdarúgó I. liga felsőházi rájátszásának 4. fordulójában. A piros-fehér mezesek tegnap a jó eredményben bízva utaztak el a fővárosba.

Hirdetés
Hirdetés

– Az ország egyik legjobb csapata ellen nehéz összecsapás vár ránk, de ne feledjük, hogy mindig jó mérkőzéseket vívtunk ellenük, legutóbb pedig hazai pályán le is győztük őket, így ezúttal is bízunk a jó eredményben. Ha mentálisan erősek leszünk, újabb meglepetést tudunk okozni – fejtette ki pénteki sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe vezetőedző, aki továbbra sem számíthat a sérült Omar, Sato és Simonovski játékára. – Ne feledjük, mi kis csapat vagyunk, olyan ellenfelekkel kell felvennünk a kesztyűt a felsőházban, akik bajnokságokat nyertek, nekünk ez a második idényünk az élvonalban.

A két együttes legutóbbi összecsapása igencsak emlékezetesre sikerült, az alapszakasz decemberi 18. fordulójában nagy meglepetésre a szentgyörgyiek Vașvari, Ștefan, Tandia és Mensah góljaival 4–2 arányban diadalmaskodtak, ezt megelőzően viszont egyszer sem tudtak pontot szerezni a piros-kékekkel szemben. A bukarestiek a revánsra készülnek a play-offban eddig egy pontot szerző háromszékiekkel szemben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük