Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kuparajt a Sepsi OSK-nak

Kuparajt a Sepsi OSK-nak Sport

Kedden három mérkőzéssel elkezdődtek az idéntől új rendszerben zajló labdarúgó Román-kupa csoportküzdelmei. A címvédő és Szuperkupa-győztes Sepsi OSK számára ma rajtol a sorozat, a piros-fehér mezesek 18.15-től a Petrolul vendégeként lépnek pályára.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK már találkozott a Petrolullal a kupasorozat 2019–2020-as kiírásának negyeddöntőjében, akkor 1–0-ra nyertek a mieink, és meg sem álltak a döntőig, ahol viszont kikaptak az FCSB-től. Az idei bajnokság 3. fordulójában 1–1-et játszottak egymással Ploieşti-en.

Román-kupa, keddi eredmények: CSM Alexandria–Farul 2–2, Újszentes–Rapid 1 – 4, Dinamo–FCU Craiova 0–0.

A mai program: 15 órától Galaci Oțelul–CS Mioveni (B csoport), 15.30-tól Nagybányai Minaur–FC Argeș Pitești (D csoport), 18.15-től Petrolul Ploiești–Sepsi OSK (A csoport), 21 órától Kolozsvári U–Kolozsvári CFR (C csoport). Mint ismeretes, a négy 6 tagú csoportban minden csapat csak 3–3 mérkőzést játszik, a sorsolás alapján a Sepsi OSK-ra vár még egy mérkőzés a 2. ligás Dinamo otthonában november 9-én, majd a zárófordulóban – elvileg december 7-én – saját pályán az FC Voluntari lesz az ellenfél. A csoportok első két helyezettje jut a kieséses szakaszba, a negyeddöntőbe, a csoportgyőztesek hazai pályán játszhatnak a legjobb nyolc között.

Fotó: Sepsi OSK

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük