Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kupahétfő a KSE-nek

Kupahétfő a KSE-nek Sport

A teremlabdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőjének utolsó párbaját ma 17 órától rendezik a kézdivásárhelyi sportcsarnokban, ahol a helybeli KSE a vendég Galaci United ellen veszi fel a kesztyűt.

Hirdetés
Hirdetés

Az év első tétmeccsét vívja ma délután a II. ligás KSE Futsal, amely az élvonalban jól muzsikáló, korábbi ezüstérmes Galaci Unitedot látja vendégül a kupában. Bár nem a kézdiek számítanak favoritnak, a mérkőzés mégis jó alkalom arra, hogy a játékosok felmérjék, hol tartanak az élvonalhoz képest.

A hétvégén lejátszott mérkőzéseken nem fukarkodtak a gólokkal, általában a papírforma érvényesült a legjobb nyolc közé jutást érő összecsapásokon. Az már biztos, hogy nem lesz címvédés a sorozatban, mivel a címvédő Temesvári Informatika kiesett, miután átalakult keretével 6–2-es vereséget szenvedett Csíkszeredában.

Teremlabdarúgó Román-kupa, nyolcaddöntő, eredmények: Csíkszeredai Imperial Wet – Temesvári Informatika 6–2, Inter Gyergyó – Gloria Buzău 2–4, Gyergyóremetei Kereszthegy – Futsal Ceahlăul 5–6, Bukovina Vicov – FK Székelyudvarhely 6–12, Kolozsvári Clujana – Dévai Autobergamo 4–12, Fortius Buzău – Călăraşi 1–2, Marosvásárhelyi VSK – Jászvásári Poli 6–1.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük