Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közel, de nem eléggé

Közel, de nem eléggé Sport

A Nagy Mózes Sportklub és a Sepsi ISK képviselte Háromszéket a ifjúsági II-es (serdülő) asztaliteniszezők Bodzavásáron zajló országos csapatbajnokságán. A kézdivásárhelyi fiúk közel kerültek az éremszerzéshez.

Az NMSK csapata – Chelmuș Ionuț, Canea-Kocsis András és Miron Andrei – két győzelmet és egy vereséget összegzett a csoportkörben, miután 3–0-ra nyert a Sepsi ISK és a Bukaresti Stirom ellen, illetve 3–1-re kikapott a Krajovai ISK-tól. A legények csoportmásodikként jutottak a 16-os főtáblára, ahol sima diadallal kezdték menetelésüket, 3–0-ra legyőzve a Voința Câmpulung II-őt. Az elődöntőbe jutásért vívott párharcban, a Konstancai SPL-lel szemben viszont megtorpantak Kerekes Barnabás tanítványai, 3–1-re alulmaradtak, miután két egyéni meccset is szoros, 3–2-es arányban veszítettek el. „Sajnáljuk, hogy így alakult, mert érmesek lehettek volna, kevésen múlt. Félve játszottak, megtorpantak a játékban, pedig az ellenfél nem volt jobb” – értékelt Kerekes edző.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK fiúcsapata a kézdiektől elszenvedett 3–0-ás vereség után 3–2-re kikapott Krajovától, majd 3–1-re verték a fővárosi Stirom gárdáját. A főtáblára jutásért a Bokor Zoltán, Urus Kristóf, Jakabos Andor és Lukács Balázs összeállítású gárda két és fél órás maratoni csatában 3–2-re legyőzte a Bukaresti CSTA II-őt. A főtáblás küzdelem első körében a Besztercei MSK-val szemben 3–1 arányban maradtak alul. A Tóth Vivien, Dénes Anna, Boér Anita és Isar Raluca alkotta lányegyüttes 3–2 arányban veszítette el Rm. Sărat ellen első csoportmeccsét, majd játék nélkül nyert a második körben, viszont a harmadik fordulóban 3–0-ra kikapott a Nagykárolyi MSK-tól és nem jutott tovább.

„Összességében elégedett vagyok, mivel voltak, akik betegeskedtek, de eljöttek és erőn felül harcoltak. Nem csüggedünk, dolgozunk tovább” – nyilatkozta érdeklődésünkre Kocsis Balázs edző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük