Felhívás!

Készül a KSE

Készül a KSE Sport

Kettős győzelmet aratott szombaton a KSE labdarúgócsapata, amely a IV. ligás Brassói Corona és Sepsi OSK II. ellen játszott felkészülési körmérkőzést. A kék-fehérek február 14-én vonulnak edzőtáborba.

A III. liga márciusi rajtjára készülő kézdivásárhelyiek részéről a Bunduc – Pakucs, Tankó, Damian, Gajdó – Gazda, Păun, Kanyó – Babei, Popa, Veress alkotta tizenegy kezdett a brassóiak ellen, Popa és Veress találataival 2–1-re nyertek. Az OSK II. elleni második játékrészben pályára lépett Cîrstian, Fozocoș, Kovács és Gáll is, ekkor a Sepsi OSK-tól kölcsönbe érkező támadó Veress Zsombor két gólt vállalt.

„Jó ütemben halad a felkészülés, jó tesztmeccseket játszottunk, és örülünk annak, hogy olyan játékosok érkeztek, akiknek van kötődésük a klubhoz, gondolok itt Kovács Szabolcsra vagy az OSK-tól kölcsönzött Veress Zsomborra, aki nagy hasznunkra lehet a tavaszi szezonban. Tankóval is sikerült megegyeznünk, így ő is folytatja, de más visszatérőkkel is számolunk” – nyilatkozta Gazda József játékos-edző.

A KSE február 14-én vonul egyhetes edzőtáborba, addig véglegesítik a játékoskeretet. A tervek szerint 15-én az OSK II-vel játszanak újabb edzőmeccset Szentgyörgyön, majd 22-én Székelyudvarhelyen mérik össze erejüket az ottaniakkal.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. február 10., 15:24
    ÉRTÉKELÉS: 3

    “…..a Sepsi OSK-tól kölcsönbe érkező támadó Veress Zsombor két gólt vállalt”..irja a cikk szerzője.Újdonság a sportújságirásban a gólvállalás.Gól lőni,szerezni,gólt rúgni(a fociban)elfogadhatóbb mint vállani.Mi lenne ha Veress 1o gólt vállalna meccsenként,de csak egyet-kettőt szerezne,vagy egyet sem?