Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kommandón készültek a versenyidényre

Kommandón készültek a versenyidényre Sport

A Sport-All SC karate-szakosztályának 60 főből álló versenyzői gárdája a kommandói Ifjúsági Táborban szervezte az idei versenyidőszakra hangoló edzőtáborát. A táborban számos válogatott karatéka mellett helyet kaptak a feltörekvő gyereksportolók is. A 11 napos edzőtábort közel 40 sportoló csinálta végig, az utolsó 3 napra csatlakoztak a kis-karatésok is.

„Úgy gondolom, minden feltétel adott volt ahhoz, hogy színvonalas és többrétű felkészülésen vegyünk részt. Munkánkat nagyban segítette, hogy a kommandói Horn Dávid Általános Iskola vezetősége idén is rendelkezésünkre bocsátotta a tornatermet, ahol naponta négy edzést tarthattunk. A felkészülést követően be is indul a versenyidőszak, ugyanis csapatunk 25 tagja már hétvégén Budapesten lép tatamira a Budapest Open nemzetközi karate tornán, majd Isztambulba utazunk Youth League versenyre” – nyilatkozta Vass Hunor szakvezető, hozzátéve, hogy sűrű versenyidőszak elé néznek, amennyiben a járványhelyzet ezt lehetővé teszi.

Vass Hunor köszönetet mondott a tábor megszervezésében, lebonyolításában nyújtott segítségért Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának, továbbá állandó támogatóiknak (Orex, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Thermo Control, Twins Construct, Real Job Solutions, Papo, Sebert Tehnologie, Volk Automobile, Tóth-Pál zálogház, Totalterm).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük