Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gyerkőcmusical a Vigadó udvarán

Gyerkőcmusical a Vigadó udvarán Vigadó

A Molnár Józsiás Általános Iskola negyedik osztályos diákjai szeptember 11-én, szombaton 18 órától a Vigadó Művelődési Ház udvarán lépnek fel A padlás című produkciójukkal, amely már az évzáró ünnepségen nagy sikert aratott. A gyerekeket Kelemen Éva tanárnő készítette fel.

Hirdetés
Hirdetés

A negyedik osztályos gyerekek tanév végén bemutatták ezt az előadást az iskola előtt, és hatalmas elismerésben részesült, így Kelemen Éva tanárnő fejében megfogalmazódott az ötlet, hogy a nagyközönség elé kell vinni.

– Az osztályom zene tagozaton végzett, ami nagyban megkönnyítette a készülődést. Művészetkedvelő gyerekekről lévén szó, közel áll hozzájuk a színház is – tudtuk meg a tanárnőtől, aki hozzátette, hogy az elmúlt öt évben 1–3 színdarabbal, előadással is készültek tanév közben, mert fontosnak tartják a tantervi oktatás mellett a művészeti nevelést is.

A teljes osztályközösség szerepet kapott a darabban, hiszen így alkotnak egy egész csapatot, így tudják segíteni és támogatni egymást.

– A Vigadó Művelődési Házban való fellépés pár hónapja még csak álom volt számunkra, de mostanra szakmai segítség által, amit Lung László Zsolttól, Ruszka Sándortól és Nánia Hannától kaptunk, hozzásegített ahhoz, hogy három nap múlva az álmunk valóra váljon – mondta Kelemen Éva.

Nem kis feladat egy ilyen előadást összeállítani és színpadra vinni, ezért a szervezők nagyon hálásak a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások