Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kolozsváron versenyeztek a fallabdázók

Kolozsváron versenyeztek a fallabdázók Sport

Az elmúlt hétvégén szervezték meg a 2019–2020-as fallabda idény országos körversenyének első állomását, amelynek a kolozsvári SquashTech squash klub adott otthont.

Hirdetés
Hirdetés

Az országos szintű tornára összesen 29 versenyző nevezett be az ország öt városából, hat különböző squash klubot képviselve. Az alacsony létszámot a szervezők a még javában tartó vakációs időszaknak tulajdonították.

A Kovászna Squash SKE két felnőtt és két ifjúsági játékossal indult a szezonnyitón. Legjobb eredményük a női A-divízióban érdekelt Szabó Nikole nevéhez fűződik, aki a 4. helyet szerezte meg. Férfi A-divízióban Bodor Bence 9. helyen végzett, míg Bara Hunor a harmadik meccsén lesérült, így vissza kellett lépnie és a 12 helyen zárta a versenyt. A férfi B-divízióban versenyző Cozlovschi Andrei 6. lett.

Az országos körverseny következő állomásának a bukaresti Infinity klub ad majd otthont szeptember 20–22. között. A játékosok versenyen való részvételét a Sepsiszentgyörgyi Polgármester Hivatal és a Kovászna Megyei Tanács támogatta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük