Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felnőttek közt tették próbára magukat

Felnőttek közt tették próbára magukat Sport

Többhetes kihagyás után újra versenyen léptek asztalhoz a megyeszékhelyi Sepsi ISK pingpongozói, az elmúlt hétvégén a felnőtt B-osztályos asztalitenisz-bajnokság kvalifikációs tornáján vettek részt.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi iskolás sportklub egy lány- és egy fiúcsapattal tette próbára magát, ám nem tudtak meglepetést okozni. A lányegyüttest Boér Anita, Dénes Anna és Tóth Vivien, míg a fiúalakulatot Bokor Zoltán, Urus Kristóf, Jakabos Andor és Lukács Balázs alkotta

„Bár egyik csapatunknak sem sikerült a B-osztályba való feljutás, nincs ok az aggodalomra, hiszen ez egy nagy falat volt a gyerekeknek. Elsőre mindenkinek furcsa lehet a felnőtt bajnokságba íratni a gyerekeket, de a hosszú távú célunk az, hogy serdülőkorban képesek legyenek felvenni a harcot a felnőttekkel. A gyerekek megértették, hogy jelenleg a legfontosabb számukra, hogy tapasztalatot szerezzenek és rengeteget tanuljanak” – nyilatkozta érdeklődésünkre Kocsis Balázs, a Sepsi ISK egyik edzője.

A câmpulungi megmérettetésen öt fiú- és négy lányegyüttes harcolt a feljutásért, a szentgyörgyi fiatal asztaliteniszező-palánták mindenkitől 3–0-ra kaptak ki.

„Jövőre is megpróbáljuk, és bízom abban, hogy akkor majd sikerül bejutnunk a harmadosztályos pontvadászatba” – tette hozzá a tréner.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük