Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kipakolt a sajtónak a Barca volt védője

Kipakolt a sajtónak a Barca volt védője Sport

Dani Alves, a futballtörténelem legtöbb trófeát gyűjtő játékosa nem hosszabbítja meg a szerződését az FC Barcelonával és távozik a klubtól. A 39 éves jobbhátvéd a The Guardiannak adott interjújában arról számolt be, hogy a katalánok nem kezelik megfelelően azokat, akik a klub történetében jelentős szerepet töltöttek be.

Dani Alves július elseje óta klub nélküli, mivel nem hosszabbította meg a szerződését az FC Barcelonával. A 39 éves brazil játékos 2021 novemberében írt alá a gránátvörös-kékekhez, ahol 2008 és 2016 között is futballozott. Az előző idényben 16 mérkőzésen szerepelt a klubban és rendre a csapat erőssége volt, lelkesedésével mindenkinek példát mutatott.

Ezt azonban a jelek szerint a klub vezetősége nem értékelte, Alves éles kritikát fogalmazott meg a The Guardiannak adott interjújában. „A Barcát nem érdeklik azok a játékosok, akik a klub történelmét írták. A csapat szurkolójaként én szeretném, hogy a klub máshogy csináljon dolgokat. Itt nem magamról beszélek, mert ez egy másik történet, örökké hálás leszek Xavinak és az elnöknek, hogy lehetőséget adtak és visszatérhettem.” A jobbhátvéd iránt spanyol, mexikói és brazil klubok is érdeklődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük