Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kilencpontos hátrányban

Kilencpontos hátrányban Sport

Három hét szünet után folytatódik a női kosárlabda Európa-kupa rájátszásának első fordulója. A Sepsi–SIC ma 19 órától az Artego Bydgoszcz otthonában kísérli meg a lehetetlent, a tizenhatoddöntő visszavágóján.

Kedvező pozícióból várhatja a ma esti mérkőzést a házigazda Artego Bydgoszcz, 9 pontos sepsiszentgyörgyi sikere (70–61) alapján egyértelmű favoritnak tűnik. Főleg a játék képe alapján, a lengyelek szerkezetben, rotációs lehetőségekben előrébb járnak. Az idényben háromszor bizonyultak jobbnak a mieinknél, a csoportkörben előbb 72–67-re, majd 76–50-re győztek a zöld-fehérek ellen. Az Artego motorja a litván Laura Miskiniene, aki legutóbb megállíthatatlan volt a palánk alatt, 21 ponttal és 20 lepattanóval vette ki részét a sikerből, ezzel a mutatóval az egész mezőny legjobbja volt.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi–SIC a Bukaresti Agronomia felett aratott 86–47 arányú győzelemmel hangolt a mai összecsapásra, amelyen igyekszik megnehezíteni ellenfele dolgát. Zoran Mikes bajnokcsapata nagy feladat előtt áll, ami biztos, hogy nem feltartott kézzel állnak ki az Artego ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük